|
همانطوری که قبلاً گفتیم در خمس درآمد، مؤونه استثنا میشود و خمس ندارد 3. اتحاد در سال: میزان در مؤونه، مخارجی است که در طی سال از درآمد همان سال کسر شده به مصرف میرسد نه سال قبل و بعد، بنابراین اگر در یک سال درآمدی عاید نشد نمیتواند مؤونهی آن سال را از درآمدهای سال قبل و بعد کسرکند 4.تناسب با شؤون: معیار در مؤونه، هزینهی متعارفیاست که افراد نسبت به شرایط خویش دارند، بنابراین از یک سو محدود به لوازم ضروری واحتیاجات اولیه نیست و از سوی دیگر شامل مخارجی که ولخرجی، اسراف و تبذیر یا اضافهبر شؤون است از قبیل جهازیهها و خرجهای تشریفاتی در مجالس عروسی و سوگواری ومهمانی و مانند آن نمیشود. :: مطالب مرتبط : در مسیر بندگی(احکام)
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 94/8/19 | نویسنده : khadem128
مسأله آنقدر مهم بود که شخصی بانفاست جان حسین بن علی علیه السلام در مقابل این مسأله قرار میگیرد باید جان خود را در طبق اخلاص قراردهد عنصر دوم حماسه است ،مجاهدت باید با عزت اسلامی انجام گیرد همان جایی هم که یک شب را مهلت می گیرد ، عزتمندانه مهلت می گیرد،همان جایی هم که می گوید :هل من ناصرٍاز موضع عزت واقتدار است ،آنجایی که در بین راه مدینه تاکوفه از بعضی از آنان کمک می گیرد ، از موضع ضعف وناتوانی نیست مجاهداتی که رهروان عاشورایی در برنامه خود می گنجانند ، باید دیده شود.همه اقدام های مجاهدت آمیز باید از موضع عزت باشددر روز عاشورا در مدرسه ی فیضیه امام ره رانگاه کنید تنها و بی کس بدون عِدّه وعُدّه ،امـّا عزیز. بیانات در دیدار روحانیون ومبلغان محرم 5/11/84
:: مطالب مرتبط : کلام نور (بیانات رهبری درباره موضوع هیئت)
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 94/8/19 | نویسنده : khadem128
نوشته ی زیر برداشت حقیر از بیانات استاد است ونه عیناً کلام ایشان در صورت قصور واضافات از اهل بیت علیهم السلام ، استاد وشما محبین آل الله حلالیت میطلبم .
در شب گذشته اولین روش نفوذ دشمن یعنی دنیا طلبی مفصلا بیان شد که حب الدنیا راس کل خطیئه( از پیامبر اکرم صلی الله علیه وامام صادق علیه السلام کافی ج 2 باب حب الدنیا) است وکم کم روح دنیا طلبی در ضائقه ی فرد اثر میکند ومحصولش می شود ترس واحتیاط وبی تفاوتی وسکوت. مردم ترسیدند که به دست یزیدیان کشته شوند وامام زمانشان را رها کردند.آنان را با روشهای مختلف به امام کُشی سوق دادند عده ای با تطمیع ،عده ای با تحریم ،عده ای با تهدید ؛ گاهی به فردی میلیاردی پول میدهند که امامت را بکش شاید افرادی بخاطر حفظ وجهه مردمی چنین نکنند اما دنیا طلبان ثروت طلبان چنین کردند وگاهی به فردی میلیاردی پول میدهند ومیگویند سکوت کن خیلی ها پول را گرفتند وگفتند حسین خود داند وخدا..... تازه نظیر هم می آوردند که ابوطالب به ابرهه گفت شترهای من را بدهید وخدا میداند وخانه اش ،آن هم برای قانع کردن کردن وِجدان نیمه بیدار خویش.گاهی به عده ای گفتند اگر حسین علیه السلام را نکشی اگر سکوت نکنی مالت را(نقطه ضعف یک دنیا طلب ) را از تو خواهیم گرفت وهر کس را به طریقی به امام کُشی سوق دادند .
وظیفه ی ما در مقابل تبلیغات دنیا طلبی جبهه ی باطل : 1 - مرگ ومعاد را فراموش نکنیم تا دلبسته ی دنیا نشویم. 2- دقت در لقمه ها وعزاداریها وشادیها ودرکل در سبک زندگی .
انگیزه ی کوفیان برای یاری امام حسین علیه السلام: 1- برای نان نامه نوشتند، بخاطر اینکه پایتخت از شام به عراق کشیده شود گفتند نانمان در روغن است و.... دقیقه ی 90 امام گفتند پایتخت هرجا که باشد من نیستم ذلت نمی پذیرم وامام شان را رها کردند. 2- برای انتقام از معاویه ،پس از امام علی علیه السلام عده ی زیادی توسط معاویه تحقیر وزندانی وکشته شدند وآزارها دیدند دقیقه ی 90 که دیدند انتقام گیری درکار نیست وچه بسا تحقیر وزندانی شدن وکشتن هم در کار است ،امام شان را رها کردند. 3- برای تأمین منافعشان ، لذا هم برای امام حسین علیه السلام وهم برای یزید نامه نوشتند . مهم این بود که باشند ومنافعشان پا برجا باشدحال فرقی نمی کرد که حاکم که باشد. 4- برای تایید برتری اما م نسبت به یزید ، میدانستند تا فردی چون حسین علیه السلام است حکومت یزید معنا ندارد.که خود 2 گروه شدند عده ای محدود با امام ماندند وعده ای در شک وتردید واحتیاط ماندند وشدند توابین ( قیام توابین اثر مثبتی در تاریخ نداشت آنان برای آسودگی وجدانشان قیام کردند وکشته شدند) به امام میگفتند تا کی شعار وفریاد مرگ بر بنی امیه سر میدهید، مردم آرامش می خواهند ،زندگی میخواهند تا بود غزه های پیامبر صلی الله علیه سپس جنگهای امام علی علیه السلام و قائله ی 6 ماهه امام حسن علیه السلام بس نیست .
روزنه ی نفوذ دوم : جنگ روانی مَپندارید که این واژه اصطلاح عصر معاصر است ، خیر از همان ابتدا این روش نفوذ بوده از دوران پیامبران صرفنظر میکنیم واز تاریخ اسلام تا به امروز مثالهایی خواهیم زد. معمولا یا از طریق شایعه است یا سوار برموج جهل می شوند یا گرد وغباری ایجاد میکنند تا حقیقت پنهان بماند . یا خانواده پیامبر را در جنگ جمل به پیش می اندازند یا پیراهن عثمان عَلَم میکنند . نمونه بارز جنگ اُحد که هر دو روش نفوذ یعنی دنیا طلبی وجنگ روانی وجود دارد . شایعه کردند پیامبر صلی الله شهید شده است که باعث شد تمام استخوان بندی جبهه ی توحید در هم شکند . با وجود تاکید بسیار پیامبر اکرم صلی الله مبنی بر عدم ترک تنگه . بخاطر منافع وکسب غنائم جنگی یاهمان دنیا طلبی موقعیت را ترک وشکست خوردند. زنان درکوفه در زمان عاشورا نیز شایعه کردند که شام که دارای سپاه بزرگی است قصد حمله به کوفه دارد ودر کمتر از نیم روزی کمر سپاه مسلم ابن عقیل را شکستند .جالب این است که درآن زمان وهزاران سال بعد شام هرگز به کوفه حمله نکرد .زنان از طرف دیگر گفتند منفعت در با حسین بودن نیست پس رهایش کنید گفتند ما هنوز داغ شهدای صفین داریم و.... ، سخنرانی امام حسن علیه السلام دو ماه قبل از صلح که بویی از صلح نمیداد وتند وتیزبود نمونه جنگ روانی مثبت است.سخنرانی حضرت زینب سلام الله علیها در کوفه و....
چرا در عاشورا امام را با سنگ زدند؟ مگر شمشیر وابزار جنگ نداشتند مگر به قصد کشتن نیامده بودند ؟ به 2 نقل در تاریخ رسیدیم که هردو را بررسی میکنیم . پاسخ اول : اینکه سنگ ها تراشیده وتیز شده بودند ومخصوص میدانهای جنگ بوده است یعنی یک ابزار جنگی. پاسخ دوم : عده ای ازکوفه به کربلا آمدند به قصدِ صلح دادن امام حسین علیه السلام با یزید علیه العنت گفتند همانگونه که صلح را بین امام حسن علیه السلام ومعاویه به راه انداختیم اینجا هم چنین میکنیم ولی دیدند هرچند حسین علیه السلام همان حسن علیه السلام است ، یزید همان معاویه نیست وصلح برقرار نشد با خود گفتند مسیر برگشت طولانی است صبر میکنیم وبا سپاهیان بر میگردیم واز طرفی هم میبینیم پایان این قائله چه میشود.اما چنان به خود غَره شدند وچنان ورق برگشت وآنقدر گرد وغبار پیروزی کاذب یزیدیان آنان را گرفت که ترسیدند مبادا نزد ابن زیاد متهم به سکوت شوند وبگویند هم اینان مدافعین حسین علیه السلام اند با خود گفتند بگذار به اندازه ی یک سنگ مشارکت کنیم . چه بسیار است که دعوای خانوادگی یا سیاسی در کاراست وهمه یک نفر را می زنند میگوییم با خود ما هم ضربه ای بزنیم تا ما متهم به همکاری با اونشویم در واقع برای حفظ خود وبرای اعلام برائت و.......چنین کردند،آنان تسلیم شایعه شدند واین یعنی جنگ روانی .
وظیفه ی جبهه ی حق در مقابل جنگ روانی : - امام واهل بیت علیهم السلام سکوت نکردند ومهندسی معکوس انجام دادند ، مبارزه نمودند، در عاشورا امام کتبا ًوصیت نامه نوشتند( هرچند قول ونوشته امام در یک ارزش است ولی چه شرایطی امام را واداشت تا وصیت نامه ی کتبی بنویسند؟؟ ، این همان جنگ روانی است) ونامه رابه برادرشان ابو حنیفه دادند برای مقابله با برچسب ها ، فرمودند انِّیلَمْ أَخْرُجْ أَشِرًا وَلاَبَطِرًا وَلاَمُفْسِدًا وَلاَظَالِمًا من نه به دنبال قدرت طلبی ام ونه هرج ومرج (در کل من خارجی نیستم) ، اگر به امام برچسب نمی زدند عده ای جاهل به قصد ثواب امام نمی کشتند وامام نامه را برای کل تاریخ بشریت و برای هرانسانی که به دنبال حقیقت است چنین نوشتند . - حضرت زینب سلا م الله علیها در کوفه خطبه خواندند وآشکار سازی نمودند برچسب ها را پاک ،حقیقت را روشن نمودند و خنده ها را به گریه تبدیل کردند،که اگر چنین نمی کردند همه رادر کربلا می کشتندو.... - وهمچنین خطبه های امام سجاد علیه السلام و مجالس عزاداری ابا عبدالله تا سالها بعد توسط ائمه سلام الله علیها وظیفه ی ما در جنگ روانی جبهه ی باطل : 1- ابزارِ شایعات وبرچسبها وجنگ روانی نشویم. 2- مقهور این جنگ وشایعات نگردیم . طبق آیات قرآن: یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِن جَاءکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَیَّنُوا اى کسانى که ایمان آورده اید، اگر فاسقى برایتان خبرىآورد، نیک وارسى کنید ... -6 الحجرات، سخن را تبین کنیم وبه سادگی نپذیریم .
ولعنت الله علی القوم الظالمین
:: مطالب مرتبط : سخنرانی ها
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 94/8/19 | نویسنده : khadem128
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 94/8/18 | نویسنده : khadem128
رسول خدا(صلی الله علیه وآله) فرمود:به عاق والدین از (طرف خدا) گفته می شود: هر کاری می خواهی انجام بده دیگر تورا نمی بخشم و به نیکوکار (نسبت به پدر و مادر) هم گفته می شود: هر چه میخواهی انجام ده تو را می بخشم. بحار الانوار، ج 74، ص 80 :: مطالب مرتبط : باهم تا بهشت( احترام به والدین)
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 94/8/18 | نویسنده : khadem128
|
|