سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" ...سلام بر شما اللَّهُمَّ اِنِّی اَسئَلُکَ بِحَقِّ فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا، اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ اَن تَفعَل بِی مَا أنتَ أهلُه وَ لَاتَفعَل بِی مَا أنَا أهلُه"

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان

راهنمای استفاده از آرشیو وبلاگ

 

خدمت محبین اهل بیت

سلام

برای استفاده از مطالب قبلی وبلاگ

اعم از  متن وصوت سخنرانیها،  عکسها ، با هم تا بهشت (احترام به والدین)، احکام (درمسیر بندگی) ،درباره ی حدیث کسا ، صوت مداحی ها و... چنین عمل کنید:

1-  مراجعه به نوار کناری وبلاگ (سمت چپ درقالب فعلی)

2-  مراجعه به برچسب های وبلاگ  

3- کلیک برروی سرتیترمورد نظر مثلا سخنرا نیها      

صفحه تمام سخنرانیها از ابتدای تاسیس وبلاگ باز خواهد شد

سپس برای دیدن سخنرانیهای قبلی روی کلمه ی مطالب قبلی کلیک کنید

باآرزوی موفقیت

Khadem128

 

 





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 94/9/22 | نویسنده : khadem128
تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 94/9/22 | نویسنده : khadem128

عاق والدین

 

رسول خدا(ص) فرمود:

در قیامت خدا به چهار گروه نظر رحمت نخواهد کرد:

1 - عاق والدین 2 - منت گذار3 - منکر قضاء و قدر4 - شرابخوار

بحار الانوار، ج 74، ص 71.





:: مطالب مرتبط : عکس درباره حضرت زهرا سلام الله علیهباهم تا بهشت( احترام به والدین)
تاریخ ارسال مطلب : شنبه 94/9/21 | نویسنده : khadem128
در صندوق قرض الحسنه:

1. اگر هر یک از افراد سهامدار آن علاوه بر مبلغی که در ابتدای تشکیل صندوق پرداخته بایستی هر ماه برای افزایش موجودی صندوق مبلغی را بپردازد، چنانچه هر یک از آنها سهم شراکت خود را از منفعت کسب یا از حقوق خود بعد از پایان سال خمسی پرداخته باشد واجب است خمس آن را بپردازد، ولی اگر آن را در بین سال داده است در صورتی که دریافت آن برای او در پایان سال خمسی وی ممکن باشد باید خمس آن را در پایان سال بدهد و در غیر این صورت هر وقت آن را دریافت کرد باید خمس آن را پرداخت کند.


2. اگر سرمایه‌ی آن، ملک شخصی اشخاص به نحو اشتراک باشد، سود حاصل از آن نسبت به سهم هر یک از اعضا، ملک  شخصی او خواهد بود و باید خمس آن را در زاید بر مؤونه‌ی سالش بپردازد، ولی اگر سرمایه‌ی صندوق ملک شخص یا اشخاص نباشد، مثل این که از مال وقف عام و مانند آن باشد سود حاصل از آن خمس ندارد.





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 94/9/21 | نویسنده : khadem128

این، هنر امام حسن مجتبی(علیه‌السّلام) بود. امام حسن مجتبی(علیه‌السّلام)  کاری کرد که جریان اصیل اسلام - که از مکه شروع شده بود و به حکومت اسلامی و به زمان امیرالمؤمنین و زمان خود او رسیده بود - در مجرای دیگری، جریان پیدا بکند؛ منتها اگر نه به شکل حکومت - زیرا ممکن نبود -لااقل دوباره به شکل نهضت جریان پیدا کند. این، دوره‌ی سوم اسلام است.

اسلام، دوباره نهضت شد. اسلام ناب، اسلام اصیل، اسلام ظلم‌ستیز، اسلام سازش‌ناپذیر، اسلام دور از تحریف و مبرّا از این‌که بازیچه‌ی دست هواها و هوسها بشود، باقی ماند؛ اما در شکل نهضت باقی ماند. یعنی در زمان امام حسن(علیه الصّلاةوالسّلام)، تفکر انقلابىِ اسلامی - که دوره‌یی را طی کرده بود و به قدرت و حکومت رسیده بود - دوباره برگشت و یک نهضت شد. البته در این دوره، کار این نهضت، به مراتب مشکلتر از دوره‌ی خود پیامبر بود؛ زیرا شعارها در دست کسانی بود که لباس مذهب را بر تن کرده بودند؛ درحالیکه از مذهب نبودند. مشکلىِ کار ائمه‌ی هدی(علیهم‌السّلام)، این‌جا بود بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در روز پانزدهم ماه مبارک رمضان 22/01/1369





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 94/9/21 | نویسنده : khadem128

 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : عمارها - صالحون